Strani

O blogu

V Sloveniji radi nergamo, da ni argumentirane razprave o javnih zadevah, da slišimo samo polovične resnice, da javnosti niti ne zanima poglobljena razprava ampak je voljna požirati samo resničnostne šove in škandale.

Po drugi strani pa, ko se nas zbere bolj ali manj prijetna družbica somišljenikov in udrihamo čez dežurne krivce, kar en čez drugega ponujamo rešitve aktualnih problemov.

Kaj torej? Spodobni državljani vendar ne moremo v politične stranke, kajne? Preostane nam blog, kot "Speakers' Corner" v "Hayde Parku" moderne družbe, ki nam omogoča, da iz udobja domačega naslanjača s svojimi rešitvami za družbene probleme nagovarjamo mimo-klikajoče.

Dobrodošli torej na ladjo norcev, norcev, ker obljubljamo, da se bomo trudili svoja razmišljanja predstaviti argumentirano, strpno, poglobljeno in upam da tudi s ščepcem humorja, skratka intelektualno pošteno.


Administrator

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Želimo argumentirano razpravo. Zato si avtorji pridržujemo pravico do brisanja komentarjev, ki po naši presoji niso primerni. Prav tako si pridržujemo pravico avtorjem neprimernih komentarjev odvzeti možnost nadaljnjega komentiranja.

Opozorilo: Po kazenskem zakoniku RS je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe.